Suunnittelusta valvontaan

Johtava ajatuksemme on ottaa huomioon asukkaiden toiveiden ja korjauskustannusten lisäksi asumishaittojen minimointi.

Lue lisää

Asukasystävällisen suunnittelun edelläkävijä

Osaamisemme kattaa putkiremontin kaikki vaiheet hankesuunnittelusta takuuajan tarkastuksiin. Perinteisten korjausmenetelmien lisäksi olemme myös viemärijärjestelmien uusiin saneeraustekniikoihin perustuvien menetelmien asiantuntija.

Yli 10 vuoden kokemus

Insinööritoimisto TeknoPlan Oy on vuonna 2007 perustettu asukaslähtöisen asuinkiinteistöjen peruskorjausten hanke-, LVIA- ja sähkösuunnittelun osaaja. Nykyisin kauttamme saa myös rakennesuunnittelun.

Talotekniikan asiantuntija

Olemme tehneet taloteknisiä suunnitelmia ja asiantuntijatöitä yli 1000 kohteeseen.

Kokenut saneeraaja

Olemme suunnitelleet ja valvoneet yli 1000 kohdetta.

Palvelumme

Insinööritoimisto TeknoPlan Oy on asukaslähtöisen asuinkiinteistöjen peruskorjausten hanke-, LVIA-, rakenne- ja sähkösuunnittelun osaaja. Teemme myös uudisrakennusten LVIA- ja sähkösuunnittelua. Teemme suunnittelualaamme vastaavien urakoiden projektinjohtoa, rakennuttamista, suunnittelua ja valvontaa.

Tutustu palveluihimme

Teknoplan Juna

Olemme vuosikaudet havainnollistaneet asiakkaillemme putkiremontin kulun ”junamallillamme”. Se on vakiintunut käyttöömme, kun puhumme putkiremontin kokonaispalvelusta, joka alkaa esi- tai hankesuunnittelusta ja päättyy aikanaan takuuajantarkastuksiin.

Lue lisää

Ajankohtaista

Kevät koittaa paitsi luonnolle, niin myös TP:n väelle, kun starttaamme pian kevätriehaan! Olemme siis klo 14.30 -> huonosti tavoitettavissa, mutta taas reippaina sorvin ääressä maanantai-aamusta. Hyvää…
26 huhtikuuta
Lue lisää
Samalla kun haluamme toivottaa kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille oikein mukavaa ja keväistä Pääsiäistä, niin on myös aika kurkata TP:n "pääsiäisyllätys"! TP:lla on aloittanut osa-aikaisena…
18 huhtikuuta
Lue lisää
Noin 3 kiloa suklaakonvehteja, noin 150 mini-Kismettiä, noin 200 kynää ja viimeiset TeknoPlan-kondomit myöhemmin kiitos ja kumarrus kaikille ständillämme vierailleille!
10 huhtikuuta
Lue lisää
Katso lisää