Etsimme kesätyöntekijää

Olemme työntekijöiden omistama asukasystävällinen talotekniikan asiantuntija yritys. Työskentelemme pääosin linjasaneerausten parissa ja haluamme kehittää uusia innovatiivisia ratkaisuja peruskorjausten hanke-, LVIA-, rakenne- ja sähkösuunnittelun alalla. Haluamme olla pidetty työpaikka, jonka arvot viestittyvät yrityksen ulkopuolelle arkisten tekojen kautta. Meillä on vahva ja monipuolinen korjausrakentamisen asiantuntemus ja ainutlaatuinen asunto-osakeyhtiölain ymmärrys. Kuuntelemme työyhteisömme kaikkia jäseniä ja jokaisen ääni on arvokas. Työntekijämme ovat yhtiömme tärkein voimavara. Vahva ja toisiaan tukeva yhteisömme saa voimaa toisistaan ja tarjoaa mahdollisuuden yksilöiden henkilökohtaiseen kehitykseen sekä jokaisen yksilön asiantuntijuuden parhaaseen mahdolliseen hyödyntämiseen. Luotamme siihen, että jokainen kantaa oman tonttinsa emmekä hengitä kenenkään niskaan. Meillä insinöörit eivät näytä insinööreiltä. Meillä saa tehdä töitä verkkareissa tai kauluspaidassa, ihan kuinka itse tykkää. TeknoPlan-yhteisö on lojaali, luotettava ja helposti lähestyttävä. Nauramme yhdessä, työskentelemme yhdessä, urheilemme yhdessä ja nautimme elämästä yhdessä. 

  

Etsimme opiskelujen loppusuoralla olevaa kesätyöntekijää sähkö- ja rakennesuunnitteluun sekä valvontaan. Uudet toimitilamme valmistuvat toukokuussa 2022 Helsingin Konalaan ja lisäksi meillä on mahdollista työskennellä osittain myös etänä. Tehtävän aloitus on sovittavissa ja halutessasi voit aloittaa, vaikka jo lukuvuoden aikana. 

Näissä tehtävissä toimit suunnittelijana ja valvojana korjausrakentamisen parissa. Suunnittelu työssä käytössämme on AutoCad-pohjainen MagiCAD sekä Cads ja valvonnassa hyödynnämme Infomaattia valvontaraporttien tekoon. Lisäksi pääset työssäsi osallistumaan lähes jokaiseen rakennuttamisen vaiheeseen osana meidän porukkaamme.  

Teknoplanilla viihtyy henkilö, joka nauttii rennosta ja huumorintajuisesta työyhteisöstä. Toivommekin sinulla olevan hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, itseohjautuva työskentelyote ja halua kehittyä rakennusalalla. 

TeknoPlan tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työskentely-ympäristön arvostetussa yrityksessä sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan toimenkuvaan ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut sekä mukavien ja rentojen työkavereiden tuen päivittäiseen työskentelyyn. Teknoplanilla sinun on myös mahdollista jatkaa työskentelyä syksyn tullen myös opintojen ohella ja valmistumisen jälkeen! 

Haluaisitko liittyä joukkoomme ja jutella lisää tehtävästä? Hausta vastaa Teknoplanilla Jesse Luomala. Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä jesse.luomala@teknoplan.fi tai 050 443 4408 viimeistään 15.3.2022 mennessä ja saat kuulla lisää tehtävästä ja Teknoplanista.