Yritys

TeknoPlan on utelias. Haluamme kehittää uusia innovatiivisia ratkaisuja peruskorjausten hanke-, LVIA-, rakenne- ja sähkösuunnittelun alalla. Haluamme olla haluttu työpaikka, jonka arvot viestittyvät yrityksen ulkopuolelle arkisten tekojen kautta. Meillä on vahva ja monipuolinen korjausrakentamisen asiantuntemus ja ainutlaatuinen asunto-osakeyhtiölain ymmärrys.

Work smarter, not harder

Olemme asukasystävällinen talotekniikan asiantuntija ja asiakkaidemme luottokumppani. Teemme töitä fiksummin, emmekä kovemmin.

Kuuntelemme työyhteisömme kaikkia jäseniä ja jokaisen ääni on arvokas. Työntekijämme ovat yhtiömme tärkein voimavara. Vahva ja toisiaan tukeva yhteisömme saa voimaa toisistaan ja tarjoaa mahdollisuuden yksilöiden henkilökohtaiseen kehitykseen sekä jokaisen yksilön asiantuntijuuden parhaaseen mahdolliseen hyödyntämiseen. Luotamme siihen, että jokainen kantaa oman tonttinsa emmekä hengitä kenenkään niskaan.  Kaikki työntekijämme ovat pitkäaikaisia työntekijöitä. On ollut useita, jotka ovat lähteneet. Mutta he ovat palanneet.  Meillä insinöörit eivät näytä insinööreiltä. Meillä saa tehdä töitä verkkareissa tai kauluspaidassa, ihan kuinka itse tykkää. TeknoPlan-yhteisö on lojaali, luotettava ja helposti lähestyttävä.

Nauramme yhdessä, työskentelemme yhdessä, urheilemme yhdessä ja nautimme elämästä yhdessä.

Ura TeknoPlanilla

Insinööritoimisto TeknoPlan on perustettu vuonna 2005 ja vuonna 2014 se siirtyi uuden, työntekijöistä koostuvan omistajuuden alle. Halusimme työntekijät mukaan osakkaiksi ja sillä hyväksi havaitulla tiellä olemme edelleen. Meille tärkeintä töissä on se, että viihtyy. Olemme rento ja hauska parinkymmenen ammattilaisen porukka, jonka kanssa työskentely on vaivatonta. Töitä meillä tehdään hyvin vapaasti ja luotamme siihen, että jokainen kantaa oman tonttinsa.