Ura TeknoPlanilla

Avoimet työpaikat

Insinööritoimisto TeknoPlan on perustettu vuonna 2005 ja vuonna 2014 se siirtyi uuden, työntekijöistä koostuvan omistajuuden alle. Halusimme työntekijät mukaan osakkaiksi ja sillä hyväksi havaitulla tiellä olemme edelleen.

Meille tärkeintä töissä on se, että viihtyy. Olemme rento ja hauska parinkymmenen ammattilaisen porukka, jonka kanssa työskentely on vaivatonta. Töitä meillä tehdään hyvin vapaasti ja luotamme siihen, että jokainen kantaa oman tonttinsa.

Täydennämme, tuemme ja työnnämme toisiamme eteenpäin.

Olet vastuussa oman työsi suunnittelusta, joten saat tehdä työt sinulle sopivaan aikaan. Kannustamme työntekijöitämme itsensä kehittämiseen ja lisäkouluttautumiseen, jota tuemme vuosittain koulutusrahalla. Työvälineet meillä saat valita itse, eli jos haluat työtuolisi tilalle juoksumaton tai työkoneeksi fanittamasi brändin laitteen, se onnistuu!

Emme usko tiukkoihin rooleihin. Meillä suunnittelija voi olla samana päivänä urakkaneuvotteluissa, valvomassa työmaata sekä kilpailuttamassa uutta projektia. Jos sinäkin haluat tehdä töitä matalalla hierarkialla, ottaa vastuun omista töistäsi ja käydä kuntosalilla ja kevätreissuilla kollegoiden kanssa, lähetä meille avoin hakemus!

Opiskelijat ovat tervetulleita meille työharjoitteluun tai opinnäytetyötä tekemään. Voi olla, että se tie vie vielä pitkälle, kuten toimitusjohtajallemme Jesse Luomalalle kävi! Lue alta Jessen tarina ja ota rohkeasti yhteyttä, mikäli olet harjoittelupaikkaa vailla.

Toimitusjohtajamme Jesse kertoo

Olen Jesse Luomala, TeknoPlan Oy:n toimitusjohtaja. Tulin taloon vuonna 2011 työharjoitteluun opiskellessani LVI-insinööriksi ja tein insinöörityöni TeknoPlanille. Valmistumisen jälkeen jäin töihin vakkariksi ja muutama vuosi sen jälkeen minulle tarjoutui mahdollisuus päästä yrityksen osakkaaksi. Tartuin mahdollisuuteen, joka vei minut parin vuoden päästä yhtiön hallitukseen ja nyt sen toimitusjohtajaksi.

”Parasta TeknoPlanilla ovat ehdottomasti ihmiset, vapaus ja rentous. Meillä on useampikin työntekijä, joka on käynyt välillä kokeilemassa, miltä tuntuu olla muualla töissä, mutta he ovat kuitenkin palanneet takaisin tänne, vapaamman ja rennomman työn perässä.”