TeknoPlan valvoo tehokkaalla otteella ja lähes 20 vuoden kokemuksella

Me, TeknoPlan, olemme asukasystävällisten peruskorjausten suunnittelun edelläkävijä. Erikoisalaamme ovat asiakkaidemme tilanteisiin parhaiten sopivat peruskorjausten hanke-, LVIA-, rakenne- ja sähkösuunnittelun ratkaisut. Olemme suunnitelleet ja valvoneet jo yli 1 000 kohdetta pääkaupunkiseudulla.

Osaamisalaamme kuuluu kaikenlaisten rakennusten korjausrakentaminen aina asunto-osakeyhtiöistä hotelleihin. Tyypillisimmät valvonnan kohteemme ovat käyttöikänsä päähän tulleita rakennuksia, joten niiden rakennusvuodet ja ominaisuudet vaihtelevat ajoittain. Teemme toki myös uudiskohteiden peruskorjausten suunnittelua ja valvontaa.

Valvontapalvelumme kattavat LVIA-töiden, sähkötöiden ja rakennusteknisten töiden valvonnan. Meiltä saat projektiisi tarpeesi mukaan koko valvonnan paketin tai yksittäisen valvojan. Myös projektinjohto ja suunnittelu kuuluvat osaamiseemme: voit siis tilata meiltä peruskorjausprojektiisi koko paketin – valvonnan, projektinjohdon ja suunnittelun – tai jonkin yksittäisen osa-alueen.

”Valvoja toimii asiakkaan silminä, korvina ja asiantuntijana. Tiedän, että jotkut haluavat tilata projektinjohdon, suunnittelun ja valvonnan eri firmasta, jotta valvojalla ei ole läheistä linkkiä muihin tekijöihin. Itse taas näen sen etuna, jos sekä valvoja, projektinjohtaja että suunnittelija ovat samasta firmasta. Silloin tieto kulkee nopeammin tiimin sisällä ja hankkeen historia on tiedossa koko porukalla”, TeknoPlanin projektipäällikkö ja päävalvoja Simo Aho sanoo.

”Tapamme toimia on sellainen, ettei sieltä löydy löysää”

Hoidamme valvonnan ja muut peruskorjaushankkeiden työt tehokkaasti ja asiapitoisesti, mutta kuitenkin rennolla ja ihmisläheisellä otteella. Asukasystävällisyys näkyy tavassamme puhua teknisistäkin asioista ymmärrettävästi ja rennossa huumorissa, jolla höystämme projekteja.

”Tapamme toimia on sellainen, ettei sieltä löydy löysää – meillä ei ole sihteereitä tai muita ylimääräisiä kuluja. Asiakas voi hoitaa asiansa yhden ihmisen kanssa eikä esimerkiksi viiden portaan kautta”, Simo kertoo.

”Istumme kaikki samassa konttorissa ja teemme töitä yhdessä, emmekä ole siiloutuneet eri yksiköihin. Vaikka asiakas tilaisi meiltä vain sähkövalvonnan, ovat tukena muutkin osaajat. Olemme kokenut ja vakiintunut toimija alalla ja vanhempi firma, kuin mitä päällepäin saattaa kuvitella”, Simo jatkaa.

TeknoPlan on perustettu vuonna 2005, joten meillä on pian mittarissa jo 20 vuotta menestyksekästä ja asukasystävällistä peruskorjaushankkeiden suunnittelua ja valvontaa. Meillä on kokemusta monista suurista, jopa miljoonien eurojen hankkeista aina toimitiloista hotelleihin ja merkittäviin asuntoyhtiöihin.

”Sloganimme asiakaslähtöisyydestä pitää paikkansa. Emme ole kangistuneet mihinkään tiettyyn toimintatapaan, vaan meiltä asiakas saa sen, mitä haluaa. Olemme myös täysin työntekijöidemme omistama yritys, ja kaikki omistajat työskentelevät päivätöinään meillä TeknoPlanilla”, lisää Simo.

Ota yhteyttä, kun tarvitset asiantuntevaa valvontaa – autamme tarvittaessa nopeastikin

”Valvontapuolella töitä riittää, mutta pystymme silti tarvittaessa tarttumaan nopeastikin varsinkin pienempiin valvonnan projekteihin. Isommat urakat vaativat enemmän suunnittelua ja valmistautumista, mutta niissä varoaikaa onkin yleensä enemmän. Ota siis rohkeasti yhteyttä!”, Simo päättää.

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää täällä, ja palaamme sinulle pian.

P.S. Lisää valvonnasta voit lukea blogistamme ”Mitä projektinjohtaja ja valvoja tekevät, ja miksi heistä on hyötyä linjasaneerauksessa”